Feliciers 40-årsfest

I början av januari var vi bjudna på ett riktigt roligt partaj. Felicier hade förberett allt in i minsta detalj och det var en fest där gästerna var i fokus.... Felicier, som bor i samma område som oss hade festen i sitt fina hem.  När vi kom serverades det champagne och vi minglade runt en stund innan den sittande 6-rättersmiddagen skulle intas. Hon hade SAS Radissons chefskock med personal där som gjorde den utsökta maten. Har aldrig ätit godare tuna i hela mitt liv och förutom den serverades gåslever i svampsoppa, lamm, limesorbet med chilli, ostar och tre efterrätter bland annat en utsökt Tíramisú som Felicier själv lagat. Hon är ju gift med Giancarlo som är italienare.
 
 Här ses det generösa värdparet med gäst mittemellan. 
 
Födelsedagsbarnet Felicier, Per (Hans arbetskamrat) och Nobue.  
Feliciers vackra hem.
Bordet är fint dukat med röda rosor och små paket till alla. Det är vanligt i Malaysia att värdparet köper sina gäster en present. 
 
 Här är middagen i full gång.  
 
 Den utsökta menyn!
Kocken ska givetvis tackas!
 
Vilken underbar överraskning då den liggande mannen med hår på bröstet och stånd rullade in. Det visade sig vara en tårta och gjorde givetvis stor succé, åtminstone bland alla söta tjejer. 
Kvällen avslutades med biljardspel och karaoke, som är mycket populärt här, en trappa ner. Kom inte isäng förrän vid fyra den här dunderkvällen. Helt utmattad som man ska vara när man varit på en riktig fest!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0