Bergsutflykt

 
Vi har världens äldsta regnskog här i Malaysia och ett måste när man har gäster är att se den frodiga naturen som kännetecknar landet. Trots att Kuala Lumpur är en storstad finna många härliga grönområden, både arrangerade parker, men också djungel. På juldagen åkte vi upp till Genting som ligger cirka 45 minuter med bil från oss. 
 
 
 Väl uppe var det dags för tävling, 5-kamp á la Grönan. Andra gäster som besöker det här hotellet kommer nog hit för kasinot eller den stora vattenparken! Det är ju cirka 10 grader lägre temperatur här uppe i bergen så vi var klädda i jeans och tröja.
Stor och liten har lika roligt här! Iallafall alla vi som har barnasinnet kvar...
And the winner is.... Anton Höök! 2:a Linnéa och Hans på bronsplats.
Jag var riktigt imponerad av. tuffa Linnéa som slängde sig ut i en skydivesimulator. Ett rum med en instruktör och en massa massa luft. Efter en kvarts genomgång av instruktören flög hon. Vilken adrenalinkick! 
Vi har under familjen Hööks besök gjort massor av utflykter och resa till Langkawi, men också haft många sköna samtal hemma, legat och solat,  badat i poolen, kelat med Ceasar, rökt vattenpipa och gjort många restaurangbesök. Här sista kvällen på mysiga Subak som ligger i djungeln!
Min favoriträtt här, "Pasta aglio"!
 
 
 Stort tack till er kära släktingar att ni "ville" komma och besöka oss och tillbringa julen tillsammans med oss i vårt "hem"! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0