Vårt "nya" liv...

 
...började för fyra månader sedan. Vi lämnade ett snöigt och kallt Sverige för att landa i 34 gradig värme i Kuala Lumpur. Lycka
 
Redan i juni var det klart att vi skulle flytta till Malaysia, men det drog ut på tiden och väntan var lång. Ett år tidigare var det klart med Dubai, men inget kontrakt dök upp den gången så vi vågade inte riktigt ta ut glädjen i förskott den här gången... Hans har egentligen samma uppdrag som han hade i Sverige. Han ska vara med och driva och stötta organisationsutveckling för de olika marknadsenheterna i världen, men den här gången skulle han alltså vara stationerad i Kuala Lumpur, Malaysia. Han har redan hunnit med Bangladesh, Indonesien, Thailand, Vietnam, Filippinerna, Singapore och Maldiverna.
 
För egen del kändes det oerhört spännande även om tidpunkten var allt annat än rätt. Jag hade precis hoppat på ett tiomånadersvikariat till slutet av januari som Chef för Företagskort i Handelsbanken. Ett mycket roligt jobb med härliga kollegor. Jag har dock tjänstledigt från banken så det känns som att jag kan ta den här efterlängtade pausen och ändå finns allt kvar därhemma när vi återvänder en dag.
 
Vårt hus i Duvbo hyrdes ut.
 
 
Vårt lantställe Solhaga i Harpsund, Flen hyrde vi ut.
 
Vi byggde en tvårummare i "källardelen" dels för att vi ska ha någonstans att ta vägen när vi är hemma i Sverige men också för att våra flickor Matilda som bor och pluggar i Örebro och Amanda som bor och jobbar i London ska ha ett "hem" att komma till när de besöker Stockholm. 
 
Vår Petterssonbåt lånade vi ut. 
 
Vårt bohag, bil, två moppar m m magasinerades... 
 
...våra redan utflyttade flickor fortsatte med sina egna liv...
 
...men vår älskade Ceasar fick flytta med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0