Det är inte rättvist...

På hotellet där vi nu bodde vid Kuantan kunde vi hämta ut handdukar och hyra badkläder. Det fanns inte baddräkt och bikini som ett alternativ utan endast heltäckande. För killarna var det shorts som gäller. Tittar vi runt i poolen och på stranden så är det såhär det ser ut. Det är vi som är udda!!! 
 
När du gifter dig med en muslim är du tvingad att konvertera till islam och därmed följa deras seder och bruk. Här i Malaysia har vi olika lagar för muslimer och övriga. Shariahlagarna gäller för muslimer och som ett tydligt exempel här i veckan när jag läste tidningen var en 14-årig flicka våldtagen på sitt jobb av restaurangägaren. Han blev åtalad först, men förklarade att han skulle gifta sig med flickan och åtalet lades därmed ner!!! Ni vet ju själva vilket straff han skulle fått om han inte löd under Shariah. Sharia är den moraliska och religiösa islamska "lagen" som refererar till Koranen och till profeten Muhammads statuerade exempel i Sunnah. Ett litet litet hopp tänds när jag idag läser att Saudi-Arabien har fått sin första kvinnliga pilot. Kvinnan har ett 10-årigt kontrakt som Prince Al-Waleed bin Talals privata pilot. 
Här har vi en västerländsk kvinna med sin familj. 
Full fart på morgon och eftermiddag...
Men mellan 11 och 15 är hotellgästerna som bortblåsta.
Stranden hade vi mer eller mindre för oss själva.
Hotellgästerna i bakgrunden är tillfälligt nere på stranden för att "leka" och tävla med olika jippon arrangerade av hotellet. För vår del blev det istället sköna stunder med många böcker. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0