Ny vecka

Oj, vad tiden går fort. Redan en vecka sedan mitt förra inlägg och jag ska försöka hålla på ett inlägg i veckan. Det har blivit mycket golf och andra sociala kontakter med vänner. Vännerna här blir ju ett substitut för familjen som inte finns här. Det innebär att vi alla värdesätter varandras sällskap mycket och har och ger varandra tid. Det passar mig utmärkt eftersom jag älskar att umgås! Trevlig vecka önskar jag er alla!
 
Den här fredagen har vi "bytt ställe" till "Bricks and Barrels" i Mont Kiara. Det innebar att vi i "WIPgänget" fick trevligt sällskap av familjen Haglund och familjen Wiberg! Alla är ännu inte på plats men vi var 11 vuxna och 7 tonåringar den här kvällen!
Malaysiska flaggan vajar i regnovädret, men vad spelar det för roll när man sitter under tak ute i den varma sköna sommarnatten.
I lördags hade vi bokat bord på den italienska restaurangen "Zenzero" inne i stan. Fantastisk mat med ostron och antipastirätter i förrätt och en helt ljuvlig anka med gåslever till varmrätt. Vilken matupplevelse! 
 Vi hade biljetter till Philharmonic Symphony Orchestra som skulle framföra låtar av Led Zeppelin. Det blir en mäktig känsla med hela orkestern på cirka 60-70 personer! Men störst blev det ändå då "vår" Peter gör entré på scenen. Han är ju sångaren i Hans band och han trodde nog att han skulle få sjunga men det blev att dirigera. Snopet! Spelade dock ingen roll för han var stjärnan den här kvällen (iallafall om du frågar tonårstjejerna som aldrig ville sluta fotas med honom)!
En av alla fans Peter hade den här kvällen. 
 När vi spelar golf ingår det ofta att ha en Caddy. En som tar fram rätt klubba och ger dig tips om var man bör sikta för att undvika vatten och bunkrar. Här ser vi Hans duktiga Caddy ge honom värdefulla råd inför putten på green.
Att det ska vara så vansinnigt svårt det här...Ett utslag, en chip och en putt i hål.... Här ser vi hur vi får avbryta efter 14 hål, eftersom ovädret kommer. När det åskar blåses en siren och spelet ska avslutas omedelbart. 
 På Monterezbanan såg Caddy ut såhär. Vi befinner oss i ett muslimskt land och då bör man täcka kroppsdelarna. Solen är visserligen stark här och idealet är ju att vara så vit som möjligt!
 En dag här i veckan träffade jag några av de andra Sweatjejerna på trevlig lunch.
En stor fördel när man kommer som ensam tjej till ett parkeringsgarage är att det finns "Ladies Parking". Det området är rosamålat och det sitter oftast ytterligare en vakt där så det känns lite säkrare.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0