Sista veckorna i Sverige!

Efter 22 timmar från dörr till dörr (Sundbyberg - Sierramas, Kuala Lumpur) ligger jag nu i min säng klockan halv tre på natten klarvaken. Från flygplatsen i taxin möts vi av hällregn,  luftföroreningar (till följd av att palmskogarna bränns ner med vilja), en alligator på dryga metern (som rymt från floden/KL betyder ju "där två floder möts") och att vi är så nära att krocka (framförvarande bil står helt plötsligt still på motorvägen). Hjälp! Nu är vi tillbaka med en ny spännande tid framför oss...
Kan inte låta bli att tänka tillbaka på vår härliga sommar i Sverige. Finns ingen plats på jorden jag hellre vill vara på under sommaren än Sverige. Vi har under några års tid haft förmånen att få ta det bästa av två världar, Sverige på sommaren och Malaysia övriga året. Får se hur länge det roliga varar, men vi njuter så länge. 
Här har jag samlat bilder på våra sista två veckor i Sverige som vi tillbringade till största del i vårt Solhaga, men också en del i Stockholm. 
 
Massa mysiga dagar med besök av nära och kära. Här vår fina Matilda och bästa Norgeväninnan Vigdis (från tiden i Saudi-Araben) och Rolf-Christian. 
En kväll cyklade vi över till Peter och Eva som har sitt och familjens ställe 5 km från oss. Vi uppvaktade Peter som precis fyllt 40 år och fick gosa med supersöta Jack och träffa Peters trevliga mamma Birgitta.
Ännu en trevlig kväll hade vi då Christian, vår vän från Malaysia besökte oss. 
 De sista dagarna spenderade vi tillsammans med Matilda i Stockholm. En kväll bjöd vi över Vicky och Alfred på surströmmingsskiva. Mums! Alfred som hunnit fylla sju år hade fullt upp med sina legopresenter.
Fina kvällar och vi åkte en tur med båt runt i Stockholms vackra skärgård och frossade i räkor. 
På samma båt upptäcker vi efter en bra stund att Lena och Ove också är med. Ett trevligt sammanträffande! 
Vi var överens om att det var en tjusig kväll på vattnet! 
Vi hade också en helkväll med bästa vännerna Eva och Hans innan det var dags att ta adjö av underbara Sverige och alla underbara nära och kära för den här gången....
...Det fanns dock en som längtat i massor i Kuala Lumpur efter oss och mottagandet och glädjeyran visste inga gränser
...Kära Ceasar!
 
 

Kommentarer
Postat av: Eva Wiberg

Ååh vilken sommar ni haft och vad mycket ni gjort. Tack för de dagar vi umåtts samt sistakvällen med er. Det var superkul!!! Vi kommer att sakna er massor. Varma kramar till er.

Svar: Tack själv min vän! Det har verkligen varit toppen och fin avslutning med sällskap av er båda. Massa kärlek och kram.
Malaysiafrun

2014-08-12 @ 15:03:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0