Tisdagsrutin

Igårkväll roade Hans och jag oss med att besöka en av de finare golfbanorna här i KL, Kuala Lumpur Golf Country Club (KLGCC). Vi åkte dit för att slå några bollar på "Drivingrangen" och döm om vår förvåning när vi insåg att boll för boll automatiskt peggades upp... Lyxigt värre!
Efter ett par gånger med lite sämre golfspel för min del spelade vi, jag och Doris idag på en ny bana, (för mig) KDE i Ampang och det det blev en ganska hyfsad runda. Vi blev en tvåboll eftersom det är vårlov här och Susann är bortrest med sina tjejer och Joanna är fullt upptagen med att färdigställa deras nybyggda "palats" (som ligger på golfbanan där Hans brukar spela på torsdagkvällar). Mycket golf är det, men det är ju så vansinnigt roligt!
Vi fick några besök på banan som gjorde oss lite disträ...
 Aporna får man passa sig lite för... De vet vad de vill och kan komma fram för att stjäla. När vi var i Pangkor för ett par helger sedan kom vi in på vårt rum och såg att det varit inbrott... Balkongdörren stod på vid gavel och likaså kylskåpsdörren... Det stod varningsskyltar om att låsa efter sig eftersom aporna annars kommer in! Att de kan öppna stängda dörrar var något nytt för oss...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0