Ledig dag!

Idag firar vi Wesak Day som är Buddhisternas största högtid. Gautama Buddhas födelse, bortgång och spirit firas med blommor, rökelser och offergåvor vid offeraltare som syns lite varstans i trädgårdarna. Vi själva firar med en skön hemmadag... Och tänder såklart ett ljus för vår Buddha! Happy Wesak Day!
Igår åkte vi in till Bangsar Village för att hämta våra nya tennisracketar som nu var strängade och klara och köpa nya tennisskor. Idag började vi vår dag med lite tennisträning. Laddad som bara den och då händer det som inte får hända...Det smällde till i vadmuskeln... Det blir till att vila framöver...
 ...Men det påverkade tack och lov inte min simträning.
På eftermiddagen samlades killarna hemma hos oss med förstärkare, gitarrer, mikrofoner och trumset. Det var dags för WIP bandet att öva öva öva... Det lät riktigt bra kan jag ju meddela trots att bandets frontkille och sångare Peter är bortrest!
Vi passerade en djuraffär igår där småvalparna förvarades i små små små burar och det stank i affären. Valparna fick göra sina behov i buren. Det fanns en Golden som hade en lite större bur, men den bad oss att få komma med hem. Det var så hjärtskärande att lämna den... 3 000 kronor kostade den!
Kanske dags att Ceasar ska få ett syskon... Så himla söt! Vi avslutade en mysig kväll i Bangsar med god middag på Buffalo. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0