Bra vecka!

 För det är ingen vanlig dag för det är Matildas födelsedag...Hurra, Hurra, Hurra...  Grattis till dig underbara dotter som fyller 25 år imorgon.  Jag önskar så att jag skulle kunna krama om dig, men vi får fira dig när du kommer hit i jul. Önskar dig en riktigt härlig födelsedag! 
 
Veckans Swea-lunch var på Rendezvous i Bangsar. Som vanligt bra uppslutning och trevligt! 
"100 pass på fyra månader" är en grupp där tjejer uppmuntrar varandra till träning. Vi körde igång 1 september och jag tränar som aldrig förr... Det blir många längder bröstsim i veckan och då passar det bra med lite teknikträning med Eva på hennes Condo Seni, som är en riktig 5-starmiljö.
 
 
Förutom simning har det blivit en hel del golf. Här golfbanan Rahman Putra...
Golfbanan Monterez i regnet, där jag och Susann tvingades avbryta efter 9 hål... Regnperioden här är ju oktober till februari då det kommer ett par timmar regn på eftermiddag/kväll/natt. Nederbörden här är årligen nästan 4000 mm (jmf. Sverige drygt 500 mm) och medeltemperaturen är 28-32 grader. Lovely!!!
Golfbanan Valencia med brittiska Linda Cook som är singelhandikappare. Väldigt inspirerande att spela med en så duktig golfspelare! 
 Veckan avslutade vi med golf på Hyatt i Kuantan.
Vi var där för drygt en månad sedan första gången och blev förtjusta så vi bokade in oss, Susann, Gordon, Nina och Dan till en golfweekend.
 
Mindre än tre timmar med bil rakt österut och man får en fin vistelse med både golf och beach. Vi åkte lördagmorgon i ottan...
...för en minisemester över en natt!
 

Önskar er alla en härlig vecka!  Jag tänker fortsätta att njuta av vår tid här i Malaysia! Kram kram
Solen står rakt ovan...Tjoohooo!!! 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Grattis med 25 årig dotter!! Hur går det ihop när hon i gula bikinin ser ut som 25 i kroppen??:)

Svar: Tack Jessica! Träningen börjar ge resultat... Kram till dig och hälsa killarna
Malaysiafrun

2014-09-29 @ 21:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0