Hemma igen!

Sedan vi kom hem har det varit späckat "schema", men vi har också kunnat njuta av att umgås, ligga vid poolen i det fantastiska vädret, manikyr, pedikyr, ätit ute på olika mysiga ställen, grillat, varit på lyxbio och sett en bra film, Taken III. Lyxbio innebär att det är en mindre salong med de skönaste jättefåtöljerna i skinn som man justerar i liggläge, ett stort härligt täcke och servitör som serverar både popcorn, mat och dryck (öl, vin,läsk m m) vid platsen. Stor risk för (mig) insomning! Den kostar dock betydligt mer (ca. 130 kronor) och det kan jämföras med "vanlig" bio som bara kostar 30 kronor. 
Vi gjorde en utflykt till poolen i Valencia, 1 km från oss. Där är det liiiite mer rörelse. Kanske inte runt poolen, men kring restaurangerna.
Vi har också haft en "busy busy " vecka hemma hos oss. First Swea Coffeemorning och sedan mysig bokklubbskväll. 
 
 
Sweas första Coffeemorning efter jul och nyår var då hemma hos mig. Jag hade ordnat en "Girlymorning" där färgkonsulten Yvonne berättade om hur färger påverkar oss, bjudit in Janti som säljer pytonormsskinngrejer och Karina som säljer saker och smycken från Mexico.
 
 
 
 
 De fina fönsterdekorationerna i fjäder lastade vi med oss från Bali.
 En fin kväll fick vi i solnedgången på Heli Lounge Pad. Ett supercoolt ställe med 360 graders utsikt över hela stan och där de serverar både mat och dryck. 
 
Mysiga "Tamarind Hills" med utsökt mat avslutade den här familjekvällen för oss medan tjejerna dansade vidare i den varma sommarnatten...
 
Holländska amatörfotografen Susan Haveman har under hösten fotograferat Expats (däribland jag själv har stått modell) för att på ett humoristiskt sätt illustrera hur livet kan vara för en medföljande fru,  en Malaysiafru helt enkelt. Nu var det dags för Grand Finale, Vernissage tillsammans med nio andra fotografer. 
 
 
 
 Gick sedan vidare på mitt favoritdaiquriställe Havana innan vi avslutade kvällen på "El Toro".
 På tisdagkväll åker tjejerna tillbaka till Sverige efter drygt fem underbara veckor tillsammans. Jag är lycklig som fått den här härliga kvalitetstiden med familjen och mycket tacksam. Trevlig vecka på er!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ser ut som att ni haft en underbar tid, med upplevelser och resor
Önskar er allt gott när ni kommer hem kram

Svar: Tack så mycket! Vi får se till att träffas något här framöver. Kram och hälsa familjen
Malaysiafrun

2015-01-28 @ 09:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0